آخرین اخبار
کد مطلب: 74661
اخبار هفتصد و سيزدهمين روز قيام اسلامي مردم بحرين/ شنبه 7 بهمن1391
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 774

به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري اهل بيت (ع) ـ محاصره شديد منامه پايتخت بحرين نيز نتوانست مردم شجاع اين کشور را از تظاهرات مسالمت آميز و اعتراضي عليه رژيم آل خليفه بازدارد .

رژيم آل خليفه که از فرا رسيدن دومين سالگرد انقلاب کرامت به شدت هراسناک است با ترفندهاي مختلف از جمله مطرح کردن ايده فريبکارانه گفت و گو با مخالفان سعي در کنترل و به حاشيه کشاندن خروش بزرگ مردم بحرين دارند.

آنچه در پي مي‏آيد حوادث دو روز گذشته و امروز شنبه 7 بهمن و هفتصد و سيزدهمين روز قيام اسلامي مردم بحرين است:

ــ محاصره شديد منامه و جلوگيري از تظاهرات امروز مردم

خبرهاي دريافتي از بحرين حاکي است نيروهاي امنيتي رژيم آل خليفه ديروز ـ جمعه 6 بهمن ـ با استقرار در مناطق مختلف منامه پايتخت بحرين و محاصره شديد اين شهر از برگزاري هرگونه تظاهرات مسالمت آميز مردم بحرين جلوگيري کردند.

استقرار نيروهاي امنيتي و پلس در مناطق مختلف منامه براي جلوگيري از برگزاري تظاهرات در داخل اين شهر و محاصره منامه نيز براي جلوگيري از تظاهراتي است که معمولا از حومه اين شهر به سوي منامه برگزار مي شود.

اما با وجود تدابير امنيتي گسترده منابع خبري از برگزاري تظاهراتي در برخي مناطق بحرين خبر مي دهند که جزئيات اين خبر هنوز منتشر نشده است .

گفتني است پنج جمعيت معارض بحريني روزهاي گذشته در بيانيه‌اي مردم را به مشارکت در تجمع مسالمت آميز روز جمعه 6 بهمن دعوت کردند.

پنج جمعيت «وفاق، وعد ،الإخاء، الوحدوي و القومي» در بيانيه‌اي که در پايگاه رسمي جمعيت وفاق منتشر شده بود، اعلام کردند که امروز تظاهراتي مسالمت آميز با شعار «از مطالبات خود دست نمي‌کشيم» برگزار خواهند کرد و خواستار آزادي رهبران معارضان خواهند شد و مطالبات آزادي خواهانه خود را اعلام خواهند کرد.

مسير برگزاري اين تظاهرات از منطقه "باب البحرين" تا مسجد جامع منطقه "رأس رمان" اعلام شده و قرار بود اين تظاهرات ساعت سه و نيم به وقت محلي آغاز شود.

ــ تيراندازي مزدوران آل خليفه به سوي تظاهرکنندگان    

بحريني ها روز گذشته تظاهراتي با شعار « باهم به سوي منامه» در مناطق مختلف بحرين برگزار کردند.

به گزارش واحد مرکزي خبر ، شرکت کنندگان در تظاهرات در مناطق بني جمره و سار، عکسهاي شهداي انقلاب و پرچم بحرين را به دست گرفتند و بر لزوم ادامه انقلاب و محاکمه کساني که در کشتن و زخمي شدن انقلابيون دست داشتند، تاکيد کردند.

تظاهرکنندگان شعارهايي از جمله «ما حمد را به چالش مي طلبيم و مي گوييم جز خدا در برابر کسي ديگر زانو نخواهيم زد»، « هيهات منا الذله»، «اي حمد نفرين شده» ،« اي جنايتکار از قدرت کنار برو» و« غير ممکن است در مسند قدرت باقي بمانيد» سر دادند.

از سوي ديگر انقلابيون در شهرک نويدرات تظاهراتي با شعار« اي فوريه ما آمديم» برگزار کردند. آنان در اين تظاهرات بر آمادگي کامل براي مشارکت در اعتصاب که ائتلاف جوانان انقلاب چهارده فوريه به آن دعوت کرد، تاکيد کردند.

در مقابل، مزدوران مسلح رژيم آل خليفه اين تظاهرات را سرکوب کردند و درگيري ها بين مزدوران و انقلابيون دو ساعت طول کشيد.

در منطقه الدراز نيز مزدوران رژيم حاکم بر بحرين به صورت مسقيم به سوي تظاهر کنندگان شليک کردند.

ــ آيت الله عيسي قاسم: ملت بحرين خواهان محقق شدن حقوق قانوني خود است       

روحاني برجسته بحريني تاکيد کرد ملت بحرين خواهان محقق شدن حقوق مشروع و قانوني خويش است.

آيت الله شيخ "عيسي قاسم "در خطبه نماز جمعه در مسجد امام صادق(ع) منامه در منطقه دراز، رژيم بحرين را به مصادره تصميم ملت اين کشور متهم و تاکيد کرد ملت بحرين تنها خواهان محقق شدن حقوق قانوني و مشروع خود است.

وي گفت: آيا رژيم مي پذيرد که گروه هاي مخالف نيز در اين گفتگو ها مشارکت داشته باشند؟ نماينده ملت بحرين در اين گفتگوها چه طرفي خواهد بود؟

روحاني بلندپايه بحريني با بيان اينکه اين گفتگو به ملت بحرين مرتبط است، تصريح کرد: حقيقت اوضاع بحرين بيانگر آن است که رژيم بحرين حقوق ملت را مصادره کرده است.

وي گفت: بحريني ها از رژيم مي خواهند حقوق ملت را محقق کند.

ــ کوچکترين دخالت ايران ايران وضع را به گونه اي ديگر رقم مي زد

معاون عربي و افريقايي وزير امور خارجه ادعاي دخالت ايران در بحرين را سناريويي تکراري خواند و افزود: اگر ايران در امور بحرين کوچکترين دخالتي مي کرد وضع به گونه ديگري بود.

" حسين اميرعبداللهيان" معاون وزيرخارجه کشورمان در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه وزير مشاور در امور خارجه بحرين گفته است دليل آنچه که در بحرين روي مي دهد، انقلاب (امام) خميني (ره) در ايران بود و ادعا کرده که ايران در بحرين دخالت مي کند، اظهار داشت: حرکت مردم بحرين صرفا داخلي است ، ادعاي دخالت ايران در تحولات بحرين صحت ندارد و طرح اين قبيل موضوعات توهين به مردم فهيم بحرين است، مردمي که بيش از دو سال با بردباري و به روش دموکراتيک و مسالمت آميز مطالبات مدني خود را دنبال مي کنند و به جاي توجه حکومت با سرکوب ، کشتار ، اخراج از محل کار و تهديد مواجه اند.

وي ادعاي دخالت ايران را سناريويي تکراري خواند و افزود:   اگر ايران در امور بحرين کوچکترين دخالتي مي کرد وضع به گونه ديگري بود.  

معاون عربي و افريقاي وزارت خارجه کشورمان با اشاره به نقض فاحش حقوق بشر و تداوم راهکار نظامي و امنيتي در قبال مردمي که با روش مسالمت اميز مطالبات خود را دنبال مي کنند افزود: راهکار در بحرين صرفا سياسي و مبتني بر گفتگو و مذاکره واقعي است و جمهوري اسلامي ايران از اين روش حمايت مي کند و اميدواريم حکومت بحرين با توجه به مطالبات دموکراتيک مردم ، زمينه گفتگو را با پايان دادن به شرايط نظامي فراهم ساخته و کاربرد گازهاي کشنده شيميايي عليه مردمش را متوقف نمايد.

ــ شاهزاده خانمي که در بحرين شکنجه مي‌کند

فعالان و مدافعان حقوق بشر در بحرين يک شاهزاده خانم را به دست داشتن در شکنجه انقلابيون متهم کرده اند.

"نوره بنت ابراهيم آل خليفه" شاهزاده زن بحريني به همراه يک افسر پليس مبارزه با مواد مخدر، به شکنجه 3 فعال سياسي زنداني متهم شده اند .

صدها فعال سياسي در بحرين به علت مشارکت در تظاهرات مسالمت آميز مردمي که از فوريه 2011 آغاز شده است ، بازداشت شده اند .

با اين حال "نوره آل خليفه" يکشنبه و دوشنبه هفته اي که گذشت در دادگاه، اتهام شکنجه سه فعال سياسي را رد کرد .

يکي از اتهامات مطرح شده عليه نوره آل خليفه، شکنجه دو برادر پزشک به نام هاي "غسان" و "باسم ضيف" است .غسان و باسم در بيمارستان "سلمانيه" در پايتخت بحرين خدمت مي کردند.

پزشکان، پرستاران و امدادگران بيمارستان سلمانيه، با آغاز انقلاب مردم بحرين در 14 فوريه 2011 و حمله نظاميان و ارتش به مردم با سلاح جنگي؛ به کمک مجروحان شتافته و همه توان خود را براي امداد رساني و درمان آنها به کار گرفتند.

مدت کوتاهي پس از آغاز انقلاب بحرين، بسياري از اعضاي کادر پزشکي بيمارستان سلمانيه در ماه هاي مارس و آوريل 2011 بازداشت شدند، و اخبار منتشر شده حاکي است که نوره آل خليفه که در آن تاريخ پزشکان بازداشت شده را شکنجه مي کرد .

نوره آل خليفه همچنين به شکنجه يک دختر 21 ساله به نام " آيات القرمزي " در زندان متهم است .

آيات القرمزي در مارس 2011 پس از سرودن و خواندن قصيده اي در انتقاد از رژيم آل خليفه، بازداشت شد .

القرمزي مي گويد که به مدت 9 روز بازداشت بود. چشمان آيات در اين مدت بسته بود، و مأموران زندان با کابل وي را کتک مي زدند و او را تهديد به تجاوز جنسي مي کردند.القرمزي اعلام کرده که نوره آل خليفه يکي از شکنجه گران بود .

" ريم خلف " وکيل مدافع آيات القرمزي تأکيد کرده است، يک بار که شکنجه گران آيات را با کابل مي زدند ، چشم بند وي باز شد و توانست نوره آل خليفه را ببيند.

خلف خاطرنشان کرد: نوره آل خليفه هنگامي که متوجه شد القرمزي وي را ديده است ، بسيار عصباني شد .

ــ ابهام در سرنوشت فعال بحريني که در امارات ناپديد شد

اداره آزادي ها و حقوق بشر جمعيت وفاق بحرين درباره سرنوشت فعال و شهروند بحريني که در امارات ناپديد شده، به شدت اظهار نگراني کرد.

جمعيت اسلامي وفاق ملي بحرين از طرفهاي ذيربط خواست درباره سرنوشت "جمشير فيروز" فعال مدافع حقوق بشر مسئوليت پذير باشند.

به گفته خانواده فيروز، وي از حدود دو هفته قبل در امارات ناپديد شده است.

وفاق تأکيد کرد، مسئوليت کامل سرنوشت فيروز برعهده دولت بحرين است؛ ناپديد شدن وي از دو هفته قبل بسيار نگران کننده است و بايد فورا جهت اطلاع از سرنوشت وي اقداماتي اتخاذ شود.

ــ زندان هاي بحرين، رختکن قهرمانان و ورزشکاران!

کميته دفاع از ورزشکاران بحريني، شمار ورزشکاران و قهرمانان بازداشت شده در اين کشور از زمان انقلاب 14 فوريه تاکنون را 52 نفر اعلام کرد.

خانواده هاي ورزشکاران زنداني در بحرين، با شرکت در برنامه اي تحت عنوان " فرزندان ما، ورزشکاراني پشت ميله هاي زندان" که توسط کميته دفاع از ورزشکاران در منطقه المصلي برگزار شده بود، تاکيد کردند: برخورد با ورزشکاران بحريني فقط به علت مشارکت آنان در تظاهرات نبوده و در واقع نوعي واکنش انتقامجويانه رژيم از آنان است.

به نوشته روزنامه بحريني الوسط، "حمد الفهد" دومين ورزشکاري بود که رژيم آل خليفه در کوران وقايع انقلاب 14 فوريه، او را در 17 فوريه بازداشت و در دادگاه فوق العاده محاکمه کرد.

خانواده الفهد فاش کردند که رژيم آل خليفه، از تعيين وکيل براي الفهد جلوگيري کرد و او ناچار با وکيل تسخيري که از سوي رژيم در نظر گرفته شده بود، محاکمه شد و وکيل تسخيري هيچ اقدامي براي دفاع از اين ورزشکار بحريني انجام نداد و سرانجام الفهد به صورتي کاملا نمايشي محکوم شد.

خانواده "باقر الشعباني" که از ليدرهاي هواداران تيم الاهلي و همچنين تيم ملي بحرين است نيز تاکيد کردند که وي در معرض انواع شکنجه قرار گرفته و شکنجه گران حتي بيني او را نيز شکسته اند.

به گفته خانواده الشعباني، سازمان ليگ بحرين هيچ اقدامي براي حمايت از- ورزشکاران که مايه افتخار و سربلندي ورزش اين کشور بودند- انجام نداده اند و اين در حالي است که ورزشکاران در همه کشورها محترم شمرده مي شوند، اما در بحرين ورزشکاران را فقط به سبب گرايش به مذهبي خاص يا به سبب شرکت در تظاهرات مسالمت آميز به زندان مي اندازند.

کميته دفاع از ورزشکاران بحريني در حاشيه اين برنامه، نمايشگاهي از عکس ها و مدال ها و جوايز ورزشکاران زنداني ترتيب داد. بخشي از نمايشگاه نيز به نقاشي فرزندان و خانواده ورزشکاران زنداني اختصاص يافت.

ــ تحصن بحريني ها در برابر سفارت عربستان در لندن

اتباع بحريني مقيم پايتخت انگلستان، با تحصن در برابر سفارت عربستان سعودي در لندن، خروج ارتش اين کشور از خاک بحرين را خواستار شدند.

تحصن کنندگان با سر دادن شعارهايي، صدور احکام اعدام و حبس ابد در حق زندانيان از سوي رژيم منامه را محکوم کردند و از کشورهاي غربي خواستند براي توقف اين احکام ناعادلانه و واداشتن رژيم آل خليفه به رعايت حقوق بشر، حق آزادي بيان وآزادي زندانيان، از ارسال کمک هاي نظامي به اين کشور خودداري کنند.

اعتراض کنندگان هم چنين بر ادامه جنبش مسالمت آميز تا تحقق همه خواسته هاي ملت تاکيد کردند.

گفتني است عربستان سعودي براي کمک به مقامات بحرين به منظورسرکوب اعتراض هاي مردمي گسترده، نيروها و تجهيزات نظامي خود را به اين کشور اعزام کرده است.

مردم معترض بحرين از دو سال پيش خواهان انجام اصلاحات سياسي و برقراري دموکراسي هستند.

ــ انقلاب در خيابان هاي بحرين

عضو ارشد جمعيت وفاق بحرين دعوت به گفتگو را ترفند آل خليفه براي فرونشاندن خشم مردم در آستانه سالگرد انقلاب اين كشور عنوان كرد.

"عبدالمجيد السبع" گفت: مقام هاي رژيم مي کوشند تا با طرح دوباره دعوت به گفت وگو خشم مردم را در آستانه سالگرد انقلاب فرو نشانند، اما انقلابيون در روز 14 فوريه براي بزرگداشت شهدا به خيابان ها خواهند آمد و تا زمان تحقق خواسته هايشان به اعتراض ها ادامه خواهند داد.

وي حکم دادگاه تجديد نظر درباره فعالان زنداني و از جمله مجازات اعدام براي "الشاب علي الطويل" و "علي المشلول" را برخلاف تمام اصول انساني و حقوقي و راهي براي ايجاد رعب و وحشت در مردم و شهروندان ذکر کرد که براي دستيابي به ابتدايي ترين حقوق خود مبارزه مي کنند.

وي با اشاره به اينکه اعترافهاي اين فعالان، تحت شکنجه و خشونت گرفته شده و اتهام هاي وارده برآنان بي اساس است، افزود : آنها فقط به دليل نبود آزادي بيان محکوم شده اند؛ چنانکه "ناوي بيلاي" کميسر عالي حقوق بشر در سازمان ملل متحد احکام صادره در حق آنان را شکنجه سياسي از سوي دستگاه قضايي ناعادل و مزدور حکومت بحرين توصيف کرد.

السبع خاطرنشان کرد: ادعاي مقامهاي آل خليفه براي دعوت به گفت وگو با انقلابيون درحالي مطرح مي شود که قبل و بعد از هر دعوت شاهد محاکمه هاي ظالمانه اي هستيم که فضا را براي گفت وگوي ادعايي رژيم نامناسب مي کند.

ــ رژيم بحرين ديکتاتوري و استبدادي است

يکي از رهبران جمعيت الوفاق با اشاره به حاکميت چندين ساله آل خليفه در بحرين گفت: رژيم حاکم بر اين کشور مصداق کامل ديکتاتوري و استبداد است.

" مجيد ميلاد " اظهار داشت: ما با ساير شرکا و هم ميهنان خود مشکل نداريم، تنها اختلاف ما با رژيم حاکم (آل خليفه) است که تمام قدرت را به انحصار خود درآورده و هر سه قوه مجريه، مقننه و قضائيه را در اختيار گرفته است.

وي با تاکيد بر اين که انقلابيون خواهان خروج مديريت بحرين از حالت ديکتاتوري و برقراري دموکراسي هستند، افزود: هرگونه گفت وگو ميان مخالفان وآل خليفه تنها با موضوع انتقال از ديکتاتوري به دموکراسي قابل قبول است.

وي يادآور شد: رژيم ادعا کرده که انقلابيون پيش از هرگونه گفت وگو، خشونت اجتماعي را کنار بگذارند، اين در حالي است که خشونت هاي حاکمان عليه مردم تاکنون بيش از 100 شهيد به همراه داشته است.

وي اظهارکرد: تعداد زيادي از شهروندان بحريني در خيابان ها و زندان ها جان داده اند و اين گواه و تاييد کننده همه گزارش هاي بين المللي به ويژه گزارش کميته حقيقت ياب بسيوني در باره تخلف هاي رژيم حاکم است.

ــ رژيم آل خليفه گوش شنوا ندارد

دبيرکل جنبش احرار (آزادگان) بحرين گفت: گفت وگو با آل خليفه در حکم صحبت با ناشنوايان است؛ چرا که اين رژيم گوش شنوا ندارد.

"سعيد الشهابي" فراخوان گفت وگوي ملي با انقلابيون را تلاشي براي از سر گذراندن 14 فوريه، سالروز آغاز انقلاب بحرين دانست.

وي با تاکيد بر آن که مخالفان رژيم آل خليفه از موضوع گفت وگو هاي ملي استقبال مي کنند، افزود: انقلابيون به شرط آن که مذاکرات سياسي جدي بوده و خواسته هاي مردم را مدنظر قرار دهد ، با آن موافق هستند.

به گفته وي ، ارائه راه حل سياسي عادلانه، تعيين جدول زماني براي عملي شدن توافق ها و ارائه ضمانت اجراي تعهدات را از ديگر شرايط مخالفان رژيم براي نشستن پاي ميز مذاکره ذکر کرد.

الشهابي بيان کرد: مشکل بحرين ميان طايفه ها و مردم نيست هر چند رژيم حاکم سعي مي کند طايفه ها را به جان هم بيندازد، با اين همه، انقلاب 14 فوريه به منظوررهايي از بردگي و وابستگي به اشغالگران بيگانه و سلطه خاندان آل خليفه بر مقدرات يک ملت شکل گرفت.

دبيرکل جنبش احرار (آزادگان) بحرين ادامه داد: اگر قرار است گفت و گويي انجام شود بايد با خاندان حاکم باشد نه با دولت چرا که دولت بحرين هيچ اختياري ندارد.

الشهابي درباره تاکيد برخي طرف ها به پذيرش اين فراخوان به عنوان آخرين فرصتي که بايد از آن بهره برد، گفت: در واقع هيچ فرصتي براي گفت وگو با آل خليفه وجود ندارد؛ زيرا رژيم خواهان گفت وگو نيست.

وي تاکيد کرد: اگر حاکمان بحرين براي گفت وگو با انقلابيون جديت دارند بايد بازداشت ها و صدور احکام ظالمانه در حق بازداشت شدگان را متوقف کنند.

ــ وزير آل خليفه : دولت طرف گفت و گو نيست!!

وزير مشاور در امور رسانه هاي رژيم آل خليفه و سخنگوي دولت بحرين اعلام کرد دولت به عنوان طرفي در گفتگوهاي ملي با مخالفان در اين کشور شرکت نخواهد کرد.

"سميره رجب" گفت که فقط هماهنگ کننده برگزاري اين گفتگوها خواهد بود که به دعوت حمد بن عيسي آل خليفه برگزار مي شود.

رجب افزود: توصيه هاي اين گفتگوها در اختيار پادشاه بحرين قرار خواهد گرفت تا تصويب شود. دولت بحرين هم مسئول اجراي اين توصيه ها خواهد بود.

وزارت دادگستري بحرين از نمايندگان جمعيت هاي سياسي و شخصيت هاي مستقل براي حضور در اين گفتگوها دعوت کرد.

گفتني است رژيم بحرين گفتگو با مخالفان را نمي پذيرد و هر بار شماري از طرفداران خود را در برابر تعداد محدودي از مخالفان دعوت مي کند تا آنها با يکديگر گفتگو کنند.

ــ فيلم مستند درباره اولين سالگرد يکي از شهداي انقلاب بحرين

به مناسبت فرارسيدن نخستين سالگرد شهادت يکي از انقلابيون بحرين به دست نظاميان آل خليفه ، فيلم مستندي درباره اين شهيد پخش شد.

اين فيلم مستند مربوط به تظاهرات بحرين و کشته شدن "عباس الشيخ" شهروند بحريني به دست نيروهاي امنيتي وابسته به رژيم آل خليفه، در بيست و چهارم سال دو هزار و دوازده، است .

عباس الشيخ در تظاهرات منطقه ده شرکت کرده بود. نيروهاي وابسته به رژيم حاکم بر بحرين براي سرکوب اين اعتراضات به سوي تظاهرکنندگان تير اندازي کردند. الشيخ بر اثر تير اندازي گلوله هاي ساچمه اي و پلاستيکي و استشمام گازهاي سمي به بيمارستان انتقال يافت اما در نتيجه وخامت اوضاع جسماني جان باخت.

ــ شکنجه برادر شهيد علي مشيمع      

نيروهاي امنيتي رژيم بحرين "حسن مشيمع" برادر شهيد "علي مشيمع" را ربودند و شنجه کردند. خانواده مشيع در مقابل يکي از مراکز پليس تجمع کرد و خواهان آزادي وي شد ولي نيروهاي امنيتي به اعضاي اين خانواده حمله و آنان را متفرق کردند. حسن مشيمع پس از يک روز شکنجه و با لباس پاره آزاد شد.

ــ بحريني ها در مراسم سالگرد دو شهيد انقلاب خود شرکت کردند         

بحريني ها در مراسم اولين سالگرد شهادت "عباس الشيخ" و "منتظر سعيد فخر" دو شهيد بحريني در منطقه الديه شرکت کردند.

شمار زيادي از بحريني ها از مناطق مختلف اين کشور در اين منطقه حضور يافتند و به خانواده اين دو شهيد تسليت گفتند. همچنين پدر شهيد علي مشيمع با پدر شهيد عباس الشيخ ابراز همبستگي کرد. عباس الشيخ و منتظر سعيد فخر دو شهيد انقلاب ملت بحرين در بيست و چهارم ژانويه سال گذشته به شهادت رسيدند. گروه هاي انقلابي اعلام کردند شهيد الشيخ به دليل جراحت ناشي از گلوله هاي ساچمه اي و پلاستيکي و استنشاق گازهاي سمي به شهادت رسيد. وي مسئول فعاليت جوانان در منطقه الديه بود. اما شهيد منتظر سعيد فخر در منطقه الديه توسط نيروهاي امنيتي بازداشت و تحت شکنجه به شهادت رسيد.

در اين مراسم "خليل المرزوق" معاون سياسي دبير کل جمعيت اسلامي الوفاق بحرين نيز شرکت کرد. وي در سخنراني خود گفت شهداي ملت بحرين مانند ديگر جوانان عرب به دنبال استقرار دولتي عادل در کشور بودند.

وي تاکيد کرد رژيم بحرين امنيت و عدالت را در کشور مستقر نکرده است و مخالفان خود را سرکوب مي کند.

المرزوق با اشاره به اين که رژيم بحرين هيچ مشروعيتي در ميان مردم اين کشور ندارد، تاکيد کرد تمامي قدرت در اختيار يک قوه قرار دارد و اين قوه بر تصميم گيري ها و ثروت ملت بحرين مسلط شده است.

همچنين در اين مراسم "القرمزي" شاعر بحريني با خواندن قصيده اي تاکيد کرد اين دو شهيد نماد مظلوميت ملت بحرين و سرکوب و شکنجه هاي تحميلي عليه هزاران نفر از شهروندان اين کشور هستند.

ــ مقام انگليسي:رژيم بحرين در پي اجراي اصلاحات نيست        

نائب رئيس کميته حقوق بشر مجلس لردهاي انگليس گفت: رژيم بحرين در پي اجراي اصلاحات و تغييرات سياسي در اين کشور نيست.

"اريک ايوبري" درباره انتقاد گروه هاي سياسي بحرين از حمايت هاي انگليس از رژيم بحرين گفت: دو موضوع اعتراضات گسترده در بحرين و پيشنهاد شاه اين کشور براي از سرگيري گفتگوي ملي مطرح است. تا زماني که سران احزاب سياسي بحريني زنداني هستند و احکام طولاني مدت حبس عليه آنان صادر شده است چنين گفتگوي ملي انجام نخواهد شد، بايد اين افراد بر اساس گزارش کميته حقيقت ياب بسيوني آزاد شوند. همچنين بايد به شکنجه شدگان غرامت پرداخت شود.

وي درباره پيش بيني خود درباره اوضاع بحرين بيان داشت: بحران کنوني در بحرين ادامه خواهد داشت و اصلاحاتي رخ نخواهد داد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس